whiskyimporten.dk © 2013 • Privacy Policy • Terms of Use

  Hjemtagning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

Qrt har fået Danske Malt Whisky Akademi til at hjemtage vores flasker.

 

Nu er der så gået 10 år - d. 7. juli 2013.

 

I starten af august 2013 fik Qrt en mail fra Bruichladdich, at der var 335 flasker klar.

HURRA! Så sker der noget.

 

Qrt havde også været forbi Dansk Malt Whisky Akademi og fået lavet en aftale om, at de kunne hjemtage whiskyen for os, så den "lander" i Rønde på Djursland.

 

Undervejs var der lidt misinformationer med hensyn til, hvornår selve tapningen skulle være foretaget. Senere fik vi så at vide, at aftapningen først var foretaget d. 25. september 2013, hvilket jo er misvisende. Etiketten var jo trykt med July 2013.
Vi syntes også at Bruichladdich var meget lang tid om, at sende en lille palle med 56 kasser til Danmark. Vi forstod ikke at det skulle tage 4 måneder! Men sådan er det nu, når men kun er en lille fisk!

 

Nå, men vores kære eliksir er nu kommet til Danmark og torsdag d. 7. november - 4 måneder forsinket.

 

Lars & Qrt var forbi Rønde og hente 428 kg ”gods”, svarende til 335 flasker fordelt i 56 kasser. Vi mødtes med Flemming og fik os en lille whiskysnak. Men vi blev hurtigt afbrudt af Lars med: ”Hvor er vores whisky henne?”. Så måtte vi nedenunder – og dér stod vores kasser. Der blev hurtigt åbnet en flaske og måtte konstatere, at det var en røget sag (det vidste vi jo godt).

Vores whisky fik vi proppet ind i Lars’ bil og kørt til Kolt, hvor vi etablerede en fordelingscentral, så Lars fik sin andel og det meste af Peters med til Herning. Qrt fik sin egen andel og Rune’s og Teis’ andel samt en enkelt kasse til Peter, som skulle transporteres til København, hvor vi så skal have fordelt resten her. Vi sluttede af med højt belagt smørrebrød fra slagteren.
Det var en fantastisk dag.

 

Slainthe Mha

 

• Tilbage»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

428 kg og 56 kasser = 335 fl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rune

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik her